walesdrake The Viking Raid to NTPR

Söndagen den 10 juni


En höjdardag! Strålande fint väder.
Vi startade med att åka till Chesters utkanter där det finns en gocartbana. Här skulle vi få köra fort och tävla mot varandra. Efter lång väntan blev vi insläppta och sedan tog det en lång stund att krypa i den nödvändiga utstyrseln med hjälm, overall, strumpor, skor och så vidare och så vidare. Därefter följde en längre redogörelse för säkerhets- och tävlingsregler innan det var dags för första start.
Tomas ville inte köra, men Anders, Björn och Bosse hamnade i samma heat. Anders siktade på final och skyllde på bromsklossen Bosse när han inte lyckades . . .
I tjejtävlingen ställde Linda upp och jag tror hon tävlade om jumbopriset :-) Inte heller hon kom till final.
Men roligt var det.
Sedan körde vi in till Chesters centrum och gick ombord på en sightseeingbåt. Här blev det en rundtur på floden Dee och en riklig lunch serverades dessutom. Denna tur tog ett par timmar och sedan blev det tid över för sigthseeing i Chesters historiska centrum. Vi promenerade på stadsmuren, och bland de många affärerna utmed gågatorna. Lite handlade vi också i de många öppna butikerna.
Kvällen avslutades med gemensam middag på hotellet för alla de rallydeltagare som stannar kvar även natten mellan söndag och måndag.

Nick Longs Marauder
Nick Longs Marauder

Rån på gång?
Rån på gång?

Lunch på sightseeingbåten på floden Dee
Lunch på sightseeingbåten på floden Dee

Konstfullt anlagda rör
Konstfullt anlagda rör
eller utsikt från en mur!

En av gågatorna i Chester
En av gågatorna i Chester

Shopping i Chester
Shopping i Chester

Unga pojkar badar i Dee
Unga pojkar badar i Dee


 

Denna sida ändrades senast