walesdrake The Viking Raid to NTPR

Torsdagen den 16 juni

Mulet och grått precis som tidigare. Varken bättre eller sämre.

De flesta av oss ägnade förmiddagen åt smärre utflykter. Familjen Arnholm förstärkt med Tomas for iväg till Metro Shopping Centre ett stycke norrut på A1. Detta center var enormt. Vi hann knappt finna rätt affär och när det väl var gjort visste vi inte hur vi skulle ta oss tillbaka till bilen! Det var på håret att vi hann tillbaka till Lumley Castle i tid för återsamlingen och därmed även den sista turen på engelsk mark.
När vi körde till färjeläget i Newcastle öppnade sig plötsligen himlens alla portar. Tore och Marianne stannade direkt under en bro på motorvägen medan de andra två öppna tappert körde vidare tills vi hittade en tapp med tak.
Till slut kunde vi åter samlas och det skedde vid Outlet-butikerna vid Royal Quaes i Newcastle. Där handlade vi upp de sista punden innan det var dags att rätta in sig i kön till färjan strax intill.
Tullen fattade speciellt tycke för Arnholms Rover. Det blev en massa extra frågor att svara på, öppna väskan på bagageluckan och så kroppsvisiterades Ingrid och Bosse - men inte juniorerna - innan vi kunde köra ombord.
Ombord bjöd Björn på födelsedagsdrink före maten. Och Bosse förärades en flaska Svart Renault för sina insatser med reseplaneringen.
Tyvärr var maten i Bistron denna dag inte speciellt väl kryddad. Rent av smaklös. Synd med en sådan avslutning på denna resa.

Frukost på Lumley Castle
Frukost på Lumley Castle

Lumley Castle en sista gång
Lumley Castle en sista gång

Metro shoppingcenter
Metro shoppingcenter

I kö till färjan
I kön till färjan

På färjan under hemresan
På färjan under hemresan

Middagen ombord
Middagen ombord


 

Denna sida ändrades senast